25-07-09

香水使用的耳提面命

TN_Eaud_Eden

香水使用的耳提面命

 秘訣一:貼身接觸
 
 香水直接接觸肌膚,
 身體的溫熱會使香氣蒸騰繚繞,更顯魅力。
 
 秘訣二:少量多處
 
 均勻而淡薄的香氣,帶來的是若有若無的朦朧之美,耳根、手肘內側、膝蓋內側是用香的佳處。
 
 秘訣三、傾聽香語
 
 香水有語言有品性,每一種香水都有自己獨特的品位。「毒藥」,是桃花香水,性感、嫵媚、多姿、妖嬈;「沙丘」,是蔥鬱自然的綠色植物型香氣,生命氣息撲面而來,猶如如身臨其境處碧海藍天之中;「鴉片」是經典的中性香氣,集男人的精明幹練、成熟灑脫和女人的清香於一體,默默地散發著永不褪色的愛情。
 
 秘訣四:依時而變
 
 香水的用量要與時令配合。晴日裡,香水會比溫度低的日子濃烈;雨天或濕氣重的日子,香水較收斂持久。另外,春天宜用幽雅襲有的香型,夏天最好用清淡兼提神的香型,冬日則可選用溫馨、濃厚的香水。
 
 秘訣五:切合環境
 
 香水如時裝能起到烘雲托月的效果,因而不同的環境需用不同的香水。上班時用的香水宜清淡優雅,晚宴或聚會時可選用濃烈的香水。隨身攜帶的香水瓶一定有清致小巧,金屬電鍍口紅香水瓶適合於配亮麗高雅的時裝,玻璃瓶晶瑩透明,適合休閒服飾。
 
 秘訣六:甜蜜伴夢
 
 香水如花香一樣具有鎮靜有安撫精神的作用,玫瑰、柑橘花、薰衣草、茉莉等都是催眠效果極佳的植物,將以此為主要原料的香水,滴二三滴在腳上與手腕之上或耳根之後再入睡,能使您的夢更甜蜜。

Parfum gebruik maken van de remainding

Tip: persoonlijk contact

Parfum direct contact met de huid,
Lichaamswarmte zal aroma transpiratie gevuld, des te aantrekkelijker.

Tip twee: een kleine hoeveelheid meervoudig

Uniform en zwakke geur, bracht Ruoyouruowu wazig schoonheid, de oren, de binnenkant van de elleboog in de knie is goed in het gebruik van wierook.

Tip, luister naar Hong taal

Parfum taal en karakter, elk parfum heeft zijn eigen unieke smaak. "Poison" is een perzik parfum, sexy, charmant, en diverse, betoverend, "Dune" is een weelderige natuurlijke groen aroma, het blazen van de adem van het leven, zoals bijvoorbeeld de grond op de blauwe zee en lucht; "opium" is een klassiek neutrale geur, stelt een man slim, volwassen gratis en eenvoudig en een vrouw de geur in een rustig, straalt de liefde zal nooit vervagen.

Tip vier: afhankelijk van de tijd verandert

De hoeveelheid parfum in combinatie met seizoensgebonden. Op een mooie dag, het parfum dan de dagen van de lage temperatuur dik; regenachtige of vochtige dagen, parfum dan de duurzame convergentie. Daarnaast is het voorjaar de voorkeur om de doorgang van sommige smaak tot rust te brengen, in de zomer is het beste om het gebruik van licht en Chief verfrissende smaak, kan de winter worden geselecteerd om op te warmen, sterke parfum.

Tip 5: voldoen aan de milieu-

Zoals mode, parfum om een ​​Hongyuntuoyue het effect te spelen, en dus verschillende omgevingen nodig om verschillende parfum te gebruiken. Werk samen met het parfum moet licht en elegant, kan dineren of een partij kiezen voor een sterk parfum. Parfumflesjes moet duidelijk veroorzaakt dragen door kleine, metalen beplating, lippenstift en parfumflesjes geschikt voor met een mooie en elegante mode, kristal helder glas, geschikt voor casual wear.

Tip: zoet met een droom

Parfum geur zoals dezelfde rust en kalmeren de geest van de rol van de roos, oranjebloesem, lavendel, jasmijn, etc. zijn uitstekend hypnotiserend effect planten als de belangrijkste grondstof voor parfum, druipend drie druppels in de top van de voeten en polsen of oren dan gaan slapen, je dromen zoeter te maken.

品牌
SAMPO 聲寶
品名
健康腳底按摩器_3C小家電
存貨
規格/說明
999$2500                 產品說明:                 外包裝尺寸:H470*L410*W225(mm)
銷售類型
Wholesale

http://gb.perfume.com.tw/fragrances/

10:40 Gepost door perfumes in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: 39321 27700 |  Facebook |

Commentaren

Vertel je de juiste haar-methode


De kam is een van de dagelijkse verband om de salon onmisbaar te houden. Kam kan naar de U-bocht en haar drijvend op de huid en vuil, en een bescheiden stimulans voor de hoofdhuid om de bloedcirculatie te bevorderen en maakt haar zacht en glanzend.

Gebruik de kam van de praktische oog op de start om uit te kiezen. Shulong losse haren shampoo voor of winderig weer, het gebruik van grove korrel, dierlijk haar borstel gemaakt van de beste, niet alleen geen schade aan het haar, maar ook het hoofd epidermis om de rol van massage te spelen.

Shulong het haar, kan moeilijk haar zacht, zacht haar rechtgetrokken. Corrigeer Shulong eerst van verspreide Kam het haar tip, borstel het haar tip licht aangebracht op de hoofdhuid, langzaam draaiende Shulong. Gedwongen om uniform zijn, zoals te veel kracht zal worden gestoken in de hoofdhuid. Begin met het voorhoofd van haar gekamd terug in de tegenovergestelde richting, en dan naar voren langs de haarlijn Van kam. Dan, van links naar rechts oor van de bovenste aan de respectieve tegengestelde richting uit te zoeken en laat het haar los rond het hoofd op om uit te zoeken. In haar en lichaam gebogen naar voren of achteren, om de bloedsomloop te bevorderen, zodat het effect nog beter zal zijn. Een kam 5 tot 6 keer per stuk, de hele haren per dag gemiddeld Shulong ongeveer 100 onder de meest geschikte.

Zoals het spreekwoord zegt "duizenden van haar, de eerste niet-blanke." Elke ochtend en avond met een hoorn kam of Kammen, van voor naar achter, dan naar voren raakte de hoofdhuid van elke kam schraapt een paar keer, kan baggeren door de lucht, op het hoofd te bevorderen bloedcirculatie, voorkomen dat haar ondervoeding veroorzaakt het witte haar, geel haar en haaruitval, terwijl de rekken, een doof gevoel te elimineren Yongnaoguodu veroorzaakt. Haar wanneer dwingen gemiddeld slechts kam voorzichtig in contact komen met de hoofdhuid nooit laten kam snede door de hoofdhuid.Als je haar droog is, kam het tijd om wat druk uit te oefenen; haar is vettig, kam wanneer de kracht mogelijk te maken, als er teveel kracht wordt, zal talg toename van secretie te stimuleren.

Of je haar droog, vet of neutraal, moet voldoen aan de bovenstaande aanpak rustig en ritmisch kam.

Daarnaast is door de werking van het haar, als gewoon met alleen een kam en kam het haar verlies op het vuil, en laat het vuil overdracht sites alleen, het niet je hoofd te verlaten. Mocht kam te kammen terug kam ingevoegd in nylon kousen onder een dozijn, zal je vuil punt te vinden in een nylon draad, dan nog een schone kam te veranderen kunt kammen vuil, en kan ook de bescherming van de kam schoon te maken. Sommige mensen onder de kam verstopt katoen, maar dit is niet eenvoudig in het gebruik dan de nylon kousen, vuile katoenvezels, waarschijnlijk om te verblijven in het hoofd.Kam schoon of niet, is zeer belangrijk, veel hoofdhuid ziekte via de kam vector overgedragen vuil in de kam blijven lang chemische veranderingen optreden, zodat de kam wassen. Was kam-methode is de eerste in een sopje en genieten van tien minuten, daarna schrobben met een oude tandenborstel, gewassen en vervolgens het water haasten naar beneden en sluit vervolgens de kaas of kop. Als u vindt dat de kam bocht recht niet, zou moeten zijn om elkaar te veranderen.

Gepost door: Vertel je de juiste haar-methode | 07-03-12

De commentaren zijn gesloten.