12-12-08

Wholesale Fragrance Perfume

TN_Sunflowers2

  1. Biker BIKER Women's Fragrances
  2. Azzaro OH LA LA SP 50ml Women's Fragrances
  3. Azzaro OH LA LA EDP SP 25ml Women's Fragrances
  4. Azzaro OH LA LA EDP SP 15ml Women's Fragrances
  5. Guerlain GUERLAIN BEAUTY TREATMENT POWDER FOUNDATIONTEINTE No.4 SkinCare
  6. Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIHG PROTECTION SPF15 NO.1 12g SkinCare
  7. Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIHG PROTECTION SPF15 NO.2 12g SkinCare
  8. Guerlain POWDER FOUNDATIONT HIGH PROTECTION SPF15 NO.3 12g SkinCare

 

品牌
DIOR 迪奧
品名
逆時XP新生抗痕眼霜
存貨
規格/說明
15ml 1699 $ 2300 產品說明: 取適當的量,以輕點的方式從眼睛內側往外側方向滑開。 質地:米白色濃稠乳霜狀青春無痕肌,再現無齡之美 緊實眼周肌膚~散發透亮光澤 :取適當的量,以輕點的方式從眼睛內側往外側方向滑開 Christian Dior是將傳統服裝帶入現代功能主義革新過程中極為重要的設計師之一。 1947年二次世界大戰後,Christian Dior舉辦了第一次的服裝秀,他所設計的服裝大膽地凸 顯女性身段的婀娜多姿:不但運用精巧的肩線凸顯豐潤的胸型,更緊縮腰部線條、 並在臀部加墊,使得充滿女性魅力的身體線條毫無保留的展現在世人面前。 這就是舉世聞名的New Look造型,這項大膽創新的設計雖然被當時的保守人士頗為詬病, 卻在一改戰後社會蕭條、頹廢的氛圍,給人們帶來精神上愉悅的華麗風格。 除了New Look以外,Christian Dior所創造的H形線條、A形線條、Y形線條剪裁方法一直影響至今。 而Dior的設計天分就如同他對藝術的熱愛,天生而不矯作,雖然沒有受過正式的服裝設計教育, 但是Christian Dior對於比例、線條的掌握讓人驚嘆。    
銷售類型
Wholesale
U geeft het lichaam "vorst"?

De huidige vrouw, zolang het hun eigen duivel-figuur engel gezicht te maken, ongeacht de methode wil proberen, zodat deze crème de room, het water dat wordt belicht, ongeacht van willekeurig wit durven zichzelf toegepast, weet niet dat dit waarschijnlijk te worden geschilderd slechte lichaam, slechte muziek business. U kennismaken met de vijf vrouwen vaak Tucha de vijf soorten van room, ik hoop dat mevrouw Amy kan duidelijk naar zijn lichaam, "vorst".

Feng Rushuang werken te hard om te gebruiken

Als een vrouw "heel" Amerika's reclame overweldigend de Feng Rushuang is steeds populairder geworden bij de vrouwen make-up kast, maar een vrouw, weet je over de Feng Rushuang hoeveel?

Hoewel alle borstverstevigingsproducten bewering dat geen hormonen, maar deskundigen wijzen erop dat Feng Rushuang geen hormonen bevat, zal geen rol spelen. Regelmatige fabrikanten van producten is de chemische samenstelling niet een deel van de mensen met een handicap bevatten, maar als het misbruik in de biologische agentia zal ook leiden tot endocriene stoornissen.

Onregelmatige borst producten vooral oestrogeen, dat vooral is diethylstilbestrol bevatten, is het heel sterk, de rol van een synthetisch oestrogeen, sinds de introductie in de jaren 1940, vooral voor de behandeling van ovariële disfunctie, amenorroe, baarmoeder ontwikkeling insufficiëntie, disfunctionele vaginale bloedingen, menopauze syndroom, seniele vaginitis, en hypofyse-afwijkingen veroorzaakt door de ziekte. Als gevolg van de aanwezigheid van bepaalde bijwerkingen, mensen met een lever-, nier-en vaatziekten, waarschuwen zwangere vrouwen, borstkanker geschiedenis of familiegeschiedenis van borstkanker werden verboden, zelfs onder de begeleiding van een arts, het te gebruiken om borstontwikkeling te stimuleren, is beperkt tot ovarieel falen of disfunctie, vrouwen met menstruatiepijn, maar moeten nog grotere risico's te nemen.

Met een diethylstilbestrol de Feng Rushuang Infriction borst, kan tijdelijk af te spelen verhogen borst, maar duurde niet lang. Langdurig gebruik kan remmen de afscheiding van oestrogeen, invloed hebben op borst-ontwikkeling van secundaire geslachtskenmerken; leiden tot endometriumhyperplasie, wat resulteert in de menstruatie, verhoogde menstruatie, zal de pigmentatie van de huid en donkere vlekken te maken. Elke periode van een normaal meisje, het lichaam niet is het gebrek aan oestrogeen, borst en kunstmatig zwaar gebruik van oestrogeen kan remmen de secretie van oestrogeen, de resultaten van zelf-verslaan, maar remde de ontwikkeling van borsten. In het bijzonder ernstig zijn, kan frequent gebruik schade veroorzaken aan de lever, de nieren en andere organen, maar ook om de afzetting van gal cholesterol verzadiging en de vorming van de steen-geïnduceerde pancreatitis, en vasculaire embolie te bevorderen.

Daarom is het best niet te langdurig gebruik van Feng Rushuang ook al is het een formeel product, een maand en vervolgens geschorst voor twee maanden. Als er onregelmatige menstruatie, gynaecologische aandoeningen, onmiddellijk te worden gestaakt en naar het ziekenhuis voor onderzoek en behandeling.

Freckle crème bedekt met uw

Pleiten looien verschillende met de Europeanen en Amerikanen, Aziaten meestal-witte huid. Dus, eens wit, nu wit, de room, ondiepe plek af, diepe sproet, China Xiaoban wereld sproet en andere fijne sproet producten overspoelen de hele schoonheid consumptiegoederen markt. Freckle room, sproet crème product reclame overweldigend, de een na de andere, bruisende. Veel vrouwen met het oog op sproet verwijderd rijden tussen de verschillende distributiepunten, vormen een uniek landschap van de stedelijke vrouwen. Freckle crème whitening effect in het einde zijn?

Om te beginnen achterhalen van de soorten en oorzaken van de plek. Huid vlekken zijn aangeboren, verworven punten, naevi, sproeten, hemangioom, albinisme, bloedarmoede mol, geen naevi, moedervlekken, enz. behoren allemaal tot de aangeboren. Pigmentatie van de huid ontsteking, pigmentatie wordt veroorzaakt door zonnebrand, vitiligo, en de huid voor extern gebruik van krachtige hormoon rust, endocriene veranderingen van de zwangerschap (melasma, zwangerschapsvlekken), seniele plaques, deze zijn verworven.

Maar veel plaatsen die tot pigment bestaat in de cellen gevormd door medische betekent slechts verdunde volledig spoor sproet onmogelijk. Aangezien voor bepaalde sproet crème publiciteit korte tijd sproet volledig overdreven. Neem sproeten voorbeeld. De sproeten het genereren van meer genetische factoren. Vertrouw op de sproet ijs en andere schoonheidsproducten en massage wilt verdwenen bijna onmogelijk te bereiken om het effect van sproeten, alleen door middel van regelmatige schoonheid, en de schijnbare omvang van het effect te verdunnen, maar ook volgens de consumentenprijsindex van de leeftijd, de huid absorptie, de oorzaken van sproeten en de vorming van de tijd factoren. Voor sommige mensen, om snel, sproeten, acne littekens, het gebruik van huidverzorgingsproducten met krachtige ingrediënten bleken te verwijderen, sterke bactericide, kijk dan om de controle vlekken of littekens te elimineren, maar in feite is het slechts tijdelijk . Potentie omdat de samenstelling van deze vorm van huidverzorgingsproducten hoofdzakelijk worden alleen gebruikt om donkere vlekken en langdurig gebruik niet alleen de kracht zal worden neergelegd in de huid, gemakkelijk de vorming van donkere vlekken, remmen die oorspronkelijk aan het toxine te onderdrukken zal ook aanval wat resulteert in een grotere beschadiging van de huid.

Rimpel crème doen met

De advertenties uitgelegd hoe magisch, een ding is zeker, veroudering van de huid, rimpels en een vrouw niet kan worden vermeden, is er geen die een huidverzorgingsproduct kan verouderende huid verjonging. Wel de rimpel crème om anti-aging, rimpels, en nauwkeurige uitleg: anti-rimpel crème kan voeden de huid, waardoor het vertragen van het verouderingsproces, de vorming van rimpels of veroudering rimpel crème verdunnen om het te verbeteren, kan rimpel crème voorkomt een droge huid en zon.

Wat betreft het effect van de rimpel crème aan hoeveel, hangt volledig af van het niveau van verrijking van de ingrediënten het bevat deze ingrediënten.

In de handel verkrijgbare anti-aging, rimpels huidverzorgingsproducten, kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën. De eerste categorie heet "counter producten ', wat betekent dat rimpels in een warenhuis tegen de verkoop. Deze vorm van rimpels, verkoopkanalen alleen ontvangen product training en verkoop vaardigheden opleiding, de shopping guide in het verkoopproces, en zonder professionele gedetailleerde inspectie en analyse van de huid, gebaseerd op de verkoop kenmerken van open toonbank moeten de veiligheid en matige het gebruik van, gewoonlijk toegevoegd aan een relatief laag gehalte aan actieve stof natuurlijk in feite is het relatief langzaam.

De tweede categorie van 'professionele producten', zoals de naam al doet vermoeden, is door middel van professionele schoonheidsspecialistes in de schoonheidssalon producten, producten die worden verkocht in de ontwikkeling van de productie, die voor de consument voorafgaand aan de aankoop na de schoonheidsspecialiste gedetailleerde, professionele huidanalyse en inspectie, en de huid van de consument, om aanbevelingen over het gebruik en de juiste manier te geven. Derhalve, om het gewenste resultaat. Het werkzame bestanddeel gehalte relatief hoog is zorg duidelijk. Natuurlijk, relatief gezien, bij onjuist gebruik, dit leiden tot irritatie van de huid de kans hetzelfde zal relatief hoog zijn.

De Jian Feishuang met gelijke nutteloos

Jianfei Shuang verkoop zijn relatief populair. De meeste mensen Jianfei Shuang is zowel bekende en onbekende, veel mensen willen durven te gebruiken, er zijn veel verslaafden, daarna allerlei Jianfei Shuang op gewichtsverlies helpen?

In plaats van Jianfei Shuang is niet een geneesmiddel voor gewichtsverlies, gewoon gebruik maken van elke vorm van Jianfei Shuang behoefte massage, hete kompres. Zin, wordt zolang de massage goed lopen, of kan een bepaalde gewichtsverlies te bereiken. Stel je een bos van vet, en na een massage en fomentation, het vetweefsel in de kloof zal vergroten, goede lokale bloedsomloop, vetstofwisseling versnelt de mollige vetcellen zal natuurlijk dunner, de echte rol van is om massage, slanke crème een ondersteunende rol spelen, is het alleen goed is voor een bepaalde regio van het lichaam vet accumulatie effect, geen vervanging voor een systemisch effect. Gewichtsverlies is een uitgebreide, redelijke controle voeding, lichamelijke activiteit, gecombineerd met lokale massage en de toepassing van medicijnen om de symptomen te verbeteren, zijn meer wenselijk. Wilt gebruiken Jianfei Shuang gewicht te verliezen, moet u het volgende doen:

Jianfei Shuang in om de werkzame stof te maken in de diepte van de rol van de onderhuidse vetlaag, een of twee keer per week in delen van het lichaam wreef, lokale massage, bevorderen de bloedcirculatie, zodat ze de huid, de hoornlaag dringen voor gebruik met een droge De massage is effectiever.

In het algemeen Jianfei Shuang het gebruik van enkele minuten na het begin, kunnen uren. De gemiddelde actieve tijd van twee dagen, Jianfei Shuang bevat cafeïne kan maken vetcellen opgeslagen vetten worden geloosd in de bloedsomloop, het te vernietigen. De beweging is zeer noodzakelijk Jianfei Shuang in het bijzonder voor de training, het effect is groot.

3 jaar met dezelfde soort Jianfei Shuang en vermindert niet de gevoeligheid van de huid van geneesmiddelen alleen zodat vetcellen verlaagd tot opnemen en vasthouden suiker en lipiden.

Selecteer Jianfei Shuang moet worden besteed aan de keuze die klinisch bewezen effectiviteit, het aantal gevallen, zoals een geen duidelijk effect van gewichtsverlies, moet u stoppen met het gebruik. Merk ook op dat Jianfei Shuang moeten ruiken, delicate textuur, en de huid te stimuleren na gebruik, geen allergische reactie.

Zonnescherm gebruik te gebruiken

Als u onder de brandende zon, zal mevrouw Amy worden bekleed met een laag zonnebrandcrème, gecoat en niet bedekt met geen invloed op de andere keer, is het echt?

Nee, beauty-experts hebben gewaarschuwd dat het jaar moet zonnescherm van toepassing zijn, zelfs binnenshuis, in de schaduw, UV kan nog steeds aan het strand, te bundelen, ramen of rond de materiële weerspiegeling bereiken van uw huid. Zelfs op een bewolkte dag, zal UV nog steeds tegen de huid. Zonnebrandcrème, je nog steeds makkelijk te vallen in de volgende fouten:

Mythe 1: Hoe hoger de SPF waarde van zonnebrandcrème, hoe beter

SPF, sun protection factor, deze wordt berekend: de gemiddelde algemene gele huid is in staat om de zon 15 minuten te weerstaan ​​zonder te worden gebrand, gebruik dan de UV-bescherming SPF15 producten zal ongeveer 225 minuten (15 minuten × SPF 15) zonnebrandcrème tijd, de zogenaamde SPF: de huid kan UV tijd veelvoud weerstaan. Dag van zorg, winkelen, winkelen selectie SPF5-8 zonnebrandcrème te gaan, kan SPF 10-15 zonnebrandcrème kiezen om uit te gaan om te spelen met SPF20 tot-30 waterproof zonnebrandcrème tijdens het zwemmen of zonnen.

Mythe: SPF waarde kan ophopen

De SPF-waarde is niet cumulatief met een coating van twee lagen SPF10 zonnebrandcrème, alleen SPF10 bescherming.

Mythe: Pro uit zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème met huidverzorgingsproducten, moet je wat tijd te worden geabsorbeerd door de huid. 10-20 minuten voor het uitgaan moet een goede zonnebrandcrème worden geschilderd, op 30 minuten afstand van het strand moet worden geschilderd.

Mythe: zonnebrandcrème niet op de make-up voor

De nieuwe Cream Het doel is het vormen van een beschermende laag make-up, zon, stof en de huid.

Mythe: alles komt goed, zolang de zonnebrandmiddel te

Het gebruik van een zonnescherm van de standaard bereiken effectief zijn. Gewoonlijk zonnescherm op de huid smeer de hoeveelheid van 2 mg per vierkante cm, zodat een goede bescherming tegen de zon bereiken moet gewoonlijk worden toegepast armen 2 g -2,5 g.

06:10 Gepost door perfumes in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: fragrances |  Facebook |

Commentaren

Vermoeidheid andere manier van ontspannen

Door de aard van vermoeidheid, vermoeidheid elimineren en de verschillende, zal niet alleen effectief, maar ook hogere vermoeidheid.

Fysieke vermoeidheid: voornamelijk voor ledematen zwakte, spierpijn, maar de geest is nog steeds goed. Produceer lichamelijke vermoeidheid als gevolg van de buitensporige accumulatie van metabolieten in het bloed, zodat de spieren niet kunnen blijven uitvoeren effectieve activiteiten, de informatie die aan het centrale zenuwstelsel, gaf aanleiding tot vermoeidheid. De beste manier om de lichamelijke vermoeidheid te elimineren is slapen, voordat je naar een warm bad of een hete luchtbel voeten, zodat makkelijker in slaap te vallen slapen. Algemeen in mindere mate van vermoeidheid, zitten of liggen voor een tijdje kan verwijderd worden, zoals bij de gezondheidszorg massage, het effect is beter.

Mentale vermoeidheid: voor een lange tijd met de hersenen, waardoor een gebrek aan bloed-en zuurstoftoevoer van de hersenen, zodat de hersenen vermoeidheid, duizeligheid vooral de hersenen op, verlies van eetlust, geheugenverlies en kan zich niet concentreren. De beste manier om mentale vermoeidheid te elimineren is om deel te nemen in sommige sporten, zoals het spelen van honkbal, oefening te doen, een wandeling te maken. De intensiteit van de activiteit niet te groot zijn, de tijd niet te lang. In beweging, naar de hersenen ontspannen en vermoeidheid te verminderen.

Een negatieve psychische, mentale vermoeidheid: Dit is omdat de psychologische door inferieure mentale stimulatie veroorzaakt psychische angst, depressie, en depressie. De behandeling van psychische vermoeidheid rekenen op pure slaap rest wordt opgeheven kan niet, moeten tijdig aan hun negatieve emoties te uiten, kunt u een paar goede vrienden om te chatten of deelnemen aan een aantal van de voordelen voor de gezondheid van sport en amusement. Tegelijkertijd moet aandacht besteden aan geestelijke gezondheid, het versterken van de morele karakter, passen hun mentale toestand, een open hart, om mentale vermoeidheid prikkels te verminderen.

Gepost door: Vermoeidheid andere manier van ontspannen | 07-03-12

De commentaren zijn gesloten.