12-12-08

Brand Fragrances Perfumes Wholesale

TN_Dioressence_1980

  1. YSL PARIS EDT SP 75ml Women's Fragrances
  2. YSL PARIS EDT SP 50ml Women's Fragrances
  3. YSL PARIS EDT SP 30ml Women's Fragrances
  4. Fendi EDT 0.85FL.OZ Women's Fragrances
  5. Fendi FENDI Women's Fragrances
  6. Fendi LOTION PARFUMEE PERFUMED BODY LOTION 8.4FL.OZ SkinCare
  7. E.Zegna ZEGNA Women's Fragrances
  8. Giorgio GIORGIO AIRE EDT SP 90ml Women's Fragrances
  9. Ferrari DONNA FERRARI EDT SP 100ml Women's Fragrances

 

品牌
LAUDER 雅詩蘭黛
品名
歡沁女性香水_女性香水
存貨
規格/說明
30mlv. 1099$1350 產品說明: 一個化妝品牌的創立,除了要有精準的生意眼光之外,還必須要有一個美麗的信念,雅詩蘭黛夫人對於美麗的信念即是,「世界上沒有醜女人,只有懶女人」。 基於這個美麗的信念,雅詩蘭黛在化妝品領域內,全方位發展彩妝、保養品及香水,並且企圖與法國香水一較高下而蘭黛夫人的生意眼光則展現在多品牌策略上。除了雅詩蘭黛品牌之外,目前該企業集團還有強調無香料、經過過敏性測試的倩碧、專為男士設計的雅男士、講求個別配方的Prescriptives、標榜環保精神的Origin、以及彩妝大師品牌Bobbi Brown和M.A.C。 雅詩蘭黛是蘭黛夫人一手創立的第一個品牌。雅詩蘭黛化妝品成立之初,只有面膜膏、潔膚油、保養霜及乳液四樣產品,並且只靠著這四樣產品,就在一九四八年進駐了紐約著名的SAKS FIFTH AVENUE百貨專櫃。其後,護膚產品陸續推出,不時有領導業界的護膚主張與產品問市,許多彩妝產品更是賣點新穎。而且,身為東歐裔的蘭黛夫人,不服氣只有法國人才能做出好香水的說法,因此她親自參與調香,積極推出香水。 在保養方面,以保養起家的雅詩蘭黛有獨到的護膚主張,例如,因為主張保養應該是以一瓶有效產品達到夜以繼日功效,因此除了具有防曬效果的面霜或隔離霜之外,無論眼霜、面霜均沒有日晚霜之分。此外,因為主張好的粉底應該具備保護功能,所以主張粉底應該是白天保養的最後步驟,這項概念後來也被其他許多品牌引用。不過,雅詩蘭黛最為著名,而且獨到的設護膚理念,是修護(Repair)。 香調:橙淨花香調前味:百合、草原、紫羅蘭中味:白牡丹、紫丁香、玫瑰、茉莉後味:檀香、薄荷 一個化妝品牌的創立,除了要有精準的生意眼光之外,還必須要有一個美麗的信念,雅詩蘭黛夫人對於美麗的信念即是,「世界上沒有醜女人,只有懶女人」。 基於這個美麗的信念,雅詩蘭黛在化妝品領域內,全方位發展彩妝、保養品及香水,並且企圖與法國香水一較高下而蘭黛夫人的生意眼光則展現在多品牌策略上。除了雅詩蘭黛品牌之外,目前該企業集團還有強調無香料、經過過敏性測試的倩碧、專為男士設計的雅男士、講求個別配方的Prescriptives、標榜環保精神的Origin、以及彩妝大師品牌Bobbi Brown和M.A.C。 雅詩蘭黛是蘭黛夫人一手創立的第一個品牌。雅詩蘭黛化妝品成立之初,只有面膜膏、潔膚油、保養霜及乳液四樣產品,並且只靠著這四樣產品,就在一九四八年進駐了紐約著名的SAKS FIFTH AVENUE百貨專櫃。其後,護膚產品陸續推出,不時有領導業界的護膚主張與產品問市,許多彩妝產品更是賣點新穎。而且,身為東歐裔的蘭黛夫人,不服氣只有法國人才能做出好香水的說法,因此她親自參與調香,積極推出香水。 在保養方面,以保養起家的雅詩蘭黛有獨到的護膚主張,例如,因為主張保養應該是以一瓶有效產品達到夜以繼日功效,因此除了具有防曬效果的面霜或隔離霜之外,無論眼霜、面霜均沒有日晚霜之分。此外,因為主張好的粉底應該具備保護功能,所以主張粉底應該是白天保養的最後步驟,這項概念後來也被其他許多品牌引用。不過,雅詩蘭黛最為著名,而且獨到的設護膚理念,是修護(Repair)。 香調:橙淨花香調前味:百合、草原、紫羅蘭中味:白牡丹、紫丁香、玫瑰、茉莉後味:檀香、薄荷
銷售類型
Wholesale
Laat het geheim van een vrouw tien jaar jonger

Een aantal van schoonheid-bewuste dames in de strijd tegen veroudering gemakkelijk in de fout: alleen een operatie aan de veroudering van de huid te vertragen. In feite kan een dergelijke verzachtende alleen minder effectief. Besteed aandacht aan Sibu, meer groenten, fruit, voldoende lichaamsbeweging elke dag een goed humeur, eten om voldoende slaap te garanderen en de gezondheid van misverstanden te vermijden, zul je nooit oud worden. Hier zijn enkele details zal u gemakkelijk helpen door middel van elke dag, elke dag heeft een goed lichaam, goed humeur.

Een vrouw vergeet vijf dingen elke dag

Een tomaat

In groenten en fruit, tomaten zijn de hoogste vitamine C-gehalte van een dagelijks, dus in ieder geval ervoor zorgen dat een tomaat, om de dagelijkse behoefte aan vitamine C. te voldoen

Een kopje yoghurt

Van calcium perspectief, vrouwen zijn een groep het meest waarschijnlijk tekort aan calcium, melk calcium is beter dan elke vorm van voedsel, vooral yoghurt, meer gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam, moet zo vrouwen ervoor zorgen dat een kop yoghurt per dag.

Een kopje azijn

Voor vrouwen, in aanvulling op dieet, op het dressoir en een fles azijn aan elk hun handen te wassen na de eerste afgezette laag van azijn, 20 minuten laten inwerken en daarna wassen, kunt u overhandigen de tere huid zacht wit. Als uw woning leidingwater hard water, kan een beetje azijn zetten in het waswater elke dag een beetje, kunt u de rol van schoonheid.

'S Ochtends en' s avonds twee kopjes kokend water

Veel van vocht is de bescherming van de gezondheid en schoonheid. Vooral vrouwen, gebrek aan water zal leiden tot hun lichaam tot voortijdige veroudering, huid op "krimpen" en hun glans verliezen. Maar een vrouw het metabolisme langzamer dan mannen, ook de consumptie lager is dan bij mannen, vrouwen hebben de neiging om minder dan mannen minder drinken, waardoor het lichaam en huid problemen op hetzelfde moment.

Vrouwen doen, in ieder geval elke ochtend en avond een glas water. De ochtend kopje reinigen van darmen. Vul het verlies van water 's nachts,' s avonds beker is in staat om 's nachts bloed garantie is niet van gebrek aan water is te kleverig. Viscositeit van het bloed versnelt de hersenen van zuurstof, pigment afzetting, veroudering vroeg komen. Daarom is de rol van het drinkwater elke avond kan niet worden onderschat.

Een zak van thee

De vrouw moet drinken thee, als er geen maagproblemen, de beste groene thee en Oolong thee. Vooral vrouwen die willen afvallen, thee is de meest natuurlijke en meest effectieve gewichtsverlies agent, is er niets beter dan thee om intestinale vet te elimineren.

Om deze gezondheid Mythe te vermijden

Mythe: gewoonte Alice zijn benen

Amerikaanse artsen onlangs: "Laat de vrouwen neer te zetten zijn benen een dag" activiteiten. De reden hiervoor is dat er te veel de lange termijn sedentaire carrièrevrouwen die lijden aan verschillende gradaties van lage rugpijn, de directe oorzaak van de slechte gewoonte van curling zijn benen. Volgens gevonden het onderzoek: op lange termijn Alice benen veroorzaakt door gebogen, wat resulteert in ongelijke verdeling van de lumbale en thoracale druk, op de lange termijn, is gebonden aan het ruggenmerg, en Alice onderdrukken zijn benen zou interfereren met het been de bloedsomloop, wat resulteert in de benen spataderen. Dus, snel legde zijn benen neergezet Come on!

Mythe: besteden geen aandacht aan zelfonderzoek van de borsten

De beste tijd voor borstonderzoek tussen de twee periodes. Eerste bekende uiterlijk van de normale borst is erg belangrijk, en voldoende verlichting aan beide zijden van de borst symmetrie, tepel en borst sag, zwelling of beschadiging van de huid waarnemen. Van de borsten nooit eindigende, met de pulp met de klok mee dicht op de huid voor recycling massage controles, om de hele borst uitchecken tot de tepel. Met de wijsvinger, middelvinger en duim en til de tepel en knijp goed kijkt of de afscheiding te zien.

Mythe: blind dieet

Hart van schoonheid in iedereen, vooral professionele vrouwen. Volledig stoppen met vlees, vet en zuivel om gewicht te verliezen, zal het lichaam de vitamines verliezen, calcium, ijzer en andere spoorelementen essentieel voor het leven, zal er peeling, broze nagels, en andere problemen, waardoor gewichtsverlies moet onder de leiding van een arts uitgevoerd.

Mythe: Exercise-functie statische

Jaren aan lichaamsbeweging te veranderen kan gemakkelijk leiden tot regelmatige lichaamsbeweging dat deel van de spierspanning, en geen beweging naar de spier is verwaarloosd. Op de lange termijn, om kans te maken het lichaam onevenredig zijn. Bovendien, vanuit een psychologisch perspectief, vaak vernieuwende wijze van oefening maakt niet alleen de oefening effectiever en meer frisheid, meer kans aan de stok met.

Mythe: niet in de gelegenheid van hun eigen "emotionele"

Vanuit het oogpunt van de geestelijke gezondheidszorg, langdurige achterstand van woede van invloed op de gezondheid, en woede voor een lange tijd niet is opgelost kan een depressie worden. Men weet hoe je een driftbui, en het recht om hun ongenoegen uiten met vrouwen is een mentale volwassen, gezonde vrouwen. Lief en leed van dit is de menselijke natuur, is er geen reden om jezelf te dwingen hun emoties te beheersen en of negeren zelfs ontkennen hun eigen gevoelens, de sleutel is het identificeren van de kanalen.

Mythe: Ik weet niet de familiegeschiedenis

Je weet dat je opa en oma overleden aan welke ziekte? Begrijp de geschiedenis van de familie leden kunnen helpen u zich zorgen over de gezondheid van de gerelateerde organen op voorhand. Veel ziekten zoals diabetes, hart-en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker zijn genetisch bepaald. In feite zijn veel van de maligne ziekte als men er vroeg, de kans op genezing is nog steeds zeer groot.

Mythe: Anticonceptie op dezelfde manier

Anticonceptie moet worden veranderd met de verandering van de fysieke conditie. Zelfs als u meer gewend aan de huidige methode van anticonceptie, maar ook in het lichamelijk onderzoek, raadpleeg dan uw arts of het nog geschikt is voor uw huidige situatie. Vijf jaar geleden, kan de algemeen gebruikte de pil nog steeds niet geschikt is voor uw lichaam.

Mythe: op lange termijn slijtage hoge hakken

Hoge hakken met het ministerie van overmatige ontwerp is niet ergonomisch, met de voorzijde van Jinzhai, lang dragen van hoge hakken kan leiden tot vervorming voet ziekte duim bursitis, ligament stam van de onderste rugspieren, wat resulteert in chronische lage rugpijn en heup en knie pijn, dit is niet correct door de kracht houding aanhoudende symptomen hebben meer kans om te worden versterkt. Adolescent vrouwen om hoge hakken te dragen ook van invloed op het bekken en de normale ontwikkeling, die leidt tot toekomstige problemen in het kraambed.

Mythe: Direct proces tegen de cosmetica

Lipstick cosmetica tellers zijn honderden mensen probeerden, zo niet op letten bij tijdens het proces, is het waarschijnlijk te hebben opgelopen van de ziekte. Lippenstift, oogschaduw, mascara, veiliger proces of in de rug van de hand en pols.

Mythe: Er was eens een grondig lichamelijk onderzoek

Niet duidelijk is, kunnen de prestaties van veel ziekten in de kiem tijdens de reguliere jaarlijkse lichamelijk onderzoek helpen bij de vroege opsporing en tijdige behandeling. Doctor's advies is: ten minste eenmaal per jaar, een bekken examen, uitstrijkjes, klinische borst examens en soa-testen; ten minste twee jaar een keer per bloeddruk controle en inspectie van de huid; ten minste vijf jaar, cholesterol en oogonderzoek.

Fabel: Alleen naar de sportschool

Veel mensen willen de tijd nemen om naar de sportschool, maar kan niet garanderen dat een drukke werk en sociale tijd. Sterker nog, meestal werken wij, aandacht te betalen, kunt u voorkomen dat veel van de trage vorming van de ziekte, cervicale spondylose is een van hen. Meestal zal in staat zijn om rechtop te zitten op uw bureau om baarmoederhalskanker te voorkomen optreden.

06:08 Gepost door perfumes in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: perfumes |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.